Klever Dashboard app

Gebruikersavatar
Stromeur
Admin | Forum Supporter
Admin | Forum Supporter
Netherlands
Berichten: 14673
Lid geworden op: 15 mei 2017, 20:18
Locatie: Friesland
Merk SP: Klever X Alpha 45

Tijdens het testen van de Klever X Alpha 45 bleek dat ik geen BT verbinding meer tot stand kon brengen tussen de Klever en de Klever Dashboard app. Inmiddels staat de app ook niet meer in de Google Play Store.

Op IOS werkt de app nog wel (ik weet alleen niet tot welke versie) en de app staat nog in de Apple App Store.

Klever Taiwan werkt aan een nieuwe/vernieuwde (niet helemaal duidelijk, waarschijnlijk dat laatste) app, met extra functionaliteit t.o.v. de huidige versie. Laten we hopen dat hier ook de gemiddelde snelheid aan wordt toegevoegd want dat vind ik nog steeds een groot gemis. De release van de vernieuwde app staat gepland voor Q4 dit jaar. (Wat ik rijkelijk laat vind: langer dan een half jaar een onbruikbare app op moderne Android toestellen.)

De Klever Dashboard App is trouwens niet onmisbaar voor het functioneren van je Klever: je kunt er je bike niet mee bedienen en een Klever heeft behalve BT geen connectiviteit, maar hij toont wel meer gegevens dan de display en ik vind interface van de app fijner. Zie ook:

https://www.speedpedelecreview.com/view ... 878#p82878

De Klever Dashboard app werkt overigens nog wel t/m Android 9. Ik heb een download link van Klever gekregen zodat ik de app op een oudere Samsung telefoon kan zetten.

Als iemand anders hier ook behoefte aan heeft, laat het me dan even weten dan stuur ik het linkje door.
Stromer ST1 X (2017) --> Stromer ST2 S (2018) --> Klever X Alpha 45 (2021)
Plaats reactie