Test SP’s zonder Stromer?

Nieuws van en over Stromer.
Bram Roose
Veteraan
Veteraan
Berichten: 548
Lid geworden op: 31 mar 2019, 11:03

Re: Test SP’s zonder Stromer?

Bericht door Bram Roose »

Stromer doesn't care denk ik... die fietsen verkopen zichzelf.
Ze weten waarschijnlijk ook dat ze er nooit met de hoofdprijs aan de haal gaan omdat ze quasi compromisloze fietsen maken en hun doelgroep vrij specifiek is (niet klein, maar wel heel specifiek: voorkeur gevend aan snelheid, power & actieradius en verder geen nood aan comfort en toeters en bellen). , dan beter gewoon helemaal niet in de lijst opgenomen worden denk ik.
Die prijzen worden meestal gewonnen door fietsen die in spreidstand gaan staan om aan alles een beetje tegemoet te komen en nergens echt in uit te blinken. Heel vreemd dat Klever dit gewonnen heeft, want die zijn ook vrij radicaal en met 7500 euro onmogelijk budgetvriendelijk te noemen.
ST3 black 983wh

Gebruikersavatar
Stromeur
Admin | Forum Supporter
Admin | Forum Supporter
Berichten: 12199
Lid geworden op: 15 mei 2017, 20:18
Locatie: Friesland
Contacteer:

Re: Test SP’s zonder Stromer?

Bericht door Stromeur »

Die PINION C1.12 maakt de Klever tot de winnaar. Ze weten bij het AD ook dat dit een prijzige oplossing is, maar wel eentje waar veel SP'ers om zitten te springen. Verder is de X-Speed - op het design van het frame na (moet je van houden) - een prima allemansvriend. Meer dan de gemiddelde Stromer.
Stromer ST2 S 2017. Mods & Excessen: OMNI Interface C, Stromer/Suntour geveerde voorvork, BodyFloat, Ergotec M88, GoPro Hero4, Rokform Pro, Ergon GP3, SKS spatlap, Spurcycle, Ortlieb Back-Roller High Visibility.

Plaats reactie