Probleem met update ST1

avrieswijk
Pro
Pro
Netherlands
Berichten: 54
Lid geworden op: 05 jan 2021, 13:53
Locatie: Terschelling

Hallo,

ik heb in mijn app voor de ST1 een melding dat er een update is en dat ik na contact te maken via Bluetooth er in mijn schermpje op de ST1 een pop-up moet komen die ik waar ik op moet klikken.
ik ben met bluetooth verbonden met de ST1 maar er komt niets in het schermpje van de fiets?
Heeft iemand hier ook ervaring mee en wat kan ik doen om toch de update te installeren?

Bedankt, Andries
Roofless
Pro
Pro
Netherlands
Berichten: 32
Lid geworden op: 13 apr 2020, 22:42
Locatie: Hellevoetsluis
Merk SP: Stromer ST1
Km-stand: 1000

Ik had ook het probleem met de update.
Heb nu de laatste via de FM
Die kan de file downloaden en dan met een usb stick in jouw Omni uploaden.
Stromer ST1 Deep red, Kinekt zadelpen, Kinekt stuurpen
avrieswijk
Pro
Pro
Netherlands
Berichten: 54
Lid geworden op: 05 jan 2021, 13:53
Locatie: Terschelling

Misschien moet ik dat ook maar eens een keertje doen, probleem is dat ik op Terschelling woon en het niet even naast de deur is 😬
Gebruikersavatar
Stromeur
Admin | Forum Supporter
Admin | Forum Supporter
Netherlands
Berichten: 14039
Lid geworden op: 15 mei 2017, 20:18
Locatie: Friesland

Heb je tethering aan staan op zowel je telefoon als in de OMNI display en de onderlinge verbinding gemaakt?
Stromer ST1 X, Stromer ST2 S... next?
avrieswijk
Pro
Pro
Netherlands
Berichten: 54
Lid geworden op: 05 jan 2021, 13:53
Locatie: Terschelling

Oei, goede vraag. Ik heb wel gewoon connectie via BT
avrieswijk
Pro
Pro
Netherlands
Berichten: 54
Lid geworden op: 05 jan 2021, 13:53
Locatie: Terschelling

Ik heb een iPhone maar zie niet echt tethering staan 😬
Gebruikersavatar
Stromeur
Admin | Forum Supporter
Admin | Forum Supporter
Netherlands
Berichten: 14039
Lid geworden op: 15 mei 2017, 20:18
Locatie: Friesland

Ah, op een iPhone heet dat 'persoonlijke hotspot'. Op je OMNI display heet het tethering.
Stromer ST1 X, Stromer ST2 S... next?
avrieswijk
Pro
Pro
Netherlands
Berichten: 54
Lid geworden op: 05 jan 2021, 13:53
Locatie: Terschelling

Ah bedankt, ga het gelijk ff proberen
avrieswijk
Pro
Pro
Netherlands
Berichten: 54
Lid geworden op: 05 jan 2021, 13:53
Locatie: Terschelling

Nou, ik dacht ff dat het goed ging maar krijg onderstaand in het schermpje en blijft half uur staan. Ik heb hem maar uitgezet en zal wel eens een keer bij de dealer langs.
Bijlagen
78C72D47-B166-4473-A24D-83FC3A9D5FE7.jpeg
78C72D47-B166-4473-A24D-83FC3A9D5FE7.jpeg (2.07 MiB) 160 keer bekeken
Gebruikersavatar
Stromeur
Admin | Forum Supporter
Admin | Forum Supporter
Netherlands
Berichten: 14039
Lid geworden op: 15 mei 2017, 20:18
Locatie: Friesland

Oké, je Stromer snapt dus dat er een update klaar staat, maar hij krijgt 'm niet binnen. Dat is alweer een stap verder.

Heb je op dit moment wel goed bereik met je telefoon? (Het blijft Terschelling ;) )

Anders even je dealer bellen en vragen of ze op afstand nog iets voor je kunnen betekenen. Want de FW hoeft nu alleen nog maar te worden binnen gehaald via je telefoon.
Stromer ST1 X, Stromer ST2 S... next?
Plaats reactie