Klimaatwet

Nieuws van en over Stromer.
Gebruikersavatar
macfiets
Pro | Forum Supporter
Pro | Forum Supporter
Berichten: 71
Lid geworden op: 04 dec 2017, 13:21
Locatie: Brasschaat, Vlaanderen

Re: Klimaatwet

Bericht door macfiets » 26 jun 2018, 11:42

De kapitale denkfout die hierin telkens gemaakt wordt is het dualisme. De mens enerzijds en de "natuur" anderzijds. Dat is onzin. Dualisme bestaat niet in deze, de mens is ook natuur, en vandaar dat al wat wij doen natuurlijk is, en vandaar ook onze verantwoordelijkheid om niet het hele boeltje naar de filistijnen te helpen.
En de manipulatie werkt langs twee kanten. Die wetenschappers die beweren dat de opwarming niet door de mens komt, zijn misschien wel betaald door de gas- en andere maatschappijen. De opwarming is in alle geval een feit, als je daaraan nog twijfelt, kan je ook het licht van de zon ontkennen.
Stromer rijder sinds 6 juni 2016.
ST2, 983 Wh batterij, zwart, titanium Brooks zadel en Brooks fietstassen, Brooks spatlap spurcycle bel zwart
ST5 XL Brooks titanium zadel, Brooks handvaten, spurcycle bel zilver, bagagedrager, Brooks fietstassen

Gebruikersavatar
FreddyH
Veteraan | Forum Supporter
Veteraan | Forum Supporter
Berichten: 2228
Lid geworden op: 24 jan 2018, 17:46
Locatie: regio Eindhoven
Contacteer:

Re: Klimaatwet

Bericht door FreddyH » 26 jun 2018, 12:19

Geweldige smoes dit: de bomen zorgen ervoor dat het vennengebied droog komt te liggen. Klinkt nog aannemelijk ook, hoewel:
I intend to live forever, or die trying.
(Groucho Marx)

Lomito

Re: Klimaatwet

Bericht door Lomito » 26 jun 2018, 13:34

macfiets schreef:
26 jun 2018, 11:42
De opwarming is in alle geval een feit, als je daaraan nog twijfelt, kan je ook het licht van de zon ontkennen.
De opwarming van de aarde is een feit inderdaad maar daarmee is niet gezegd dat dit slecht is. De temperatuur op aarde is altijd al onderhevig geweest aan grote veranderingen... er zijn ijstijden geweest waarbij het leven op aarde bijna onmogelijk werd maar er zijn ook periodes geweest die veel warmer waren dan dat het nu is. Dat onze CO2-uitstoot de oorzaak is van de huidige opwarming staat ook zeker niet vast. In ieder geval geen goede reden om onze bossen dan maar te slopen...

De opwarming heeft gelukkig ook enkele prettige kanten: een warmer klimaat is doorgaans prettiger dan een kouder klimaat en het stijgende CO2-gehalte van lucht heeft in ieder geval het voordeel dat planten daar beter van groeien. Mede daardoor is de wereldvoedselproductie afgelopen decennia flink gestegen en is het percentage mensen dat aan honger lijdt in 25 jaar gedaald van 19 naar 11%... en dat terwijl de wereldbevolking in dezelfde periode is toegenomen van 5,5 naar 7,5 miljard mensen!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast