Huisregels en voorwaarden

Voor algemene discussies over Stromer en speed pedelecs.
Gesloten
Gebruikersavatar
Stromeur
Admin | Forum Supporter
Admin | Forum Supporter
Berichten: 5811
Lid geworden op: 15 mei 2017, 20:18
Locatie: Harlingen

Huisregels en voorwaarden

Bericht door Stromeur » 20 mei 2017, 16:44

Hieronder de formele kleine lettertjes.

Interessanter en net zo bindend als deze voorwaarden (hoe gaan we om met elkaar, onze Stromer bikes en onze dealers) is dit topic.

Met het aanmaken van een gebruikersaccount op dit forum ga je automatisch akkoord met de voorwaarden/huisregels van dit forum.

De aanbieder van dit forum is niet verantwoordelijk voor gebruikersaccounts en door gebruikers geplaatste inhoud. Door gebruikers geplaatste inhoud geeft uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende gebruiker en de (on)juistheid ervan komt geheel voor diens rekening. De aanbieder kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor door gebruikers geplaatste inhoud.

De aanbieder is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van en/of verband houdt met gebruik van dit forum.

De gebruiker mag geen materiaal plaatsen of ernaar verwijzen dat lasterlijk, beledigend, haatdragend, bedreigend, spam of spam-achtig, aanstootgevend of erotisch is, persoonlijke informatie van anderen bevat, het auteursrecht schendt, illegale activiteiten aanmoedigt, of anderszins in strijd is met de wet. Gebruikers mogen geen inhoud plaatsen die als privé of vertrouwelijk kan worden beschouwd.

De aanbieder heeft het recht om inhoud van dit forum te verwijderen of te wijzigen.

De aanbieder heeft het recht om actie te ondernemen tegen gebruikers van dit forum.

De gebruiker verleent de aanbieder een niet-exclusieve, permanente, onherroepelijke, onbeperkte licentie voor het gebruiken, publiceren, of opnieuw publiceren van content in verband met het forum.

Deelnemen aan dit forum gebeurt op eigen risico van de gebruiker.

Het maken van reclame is niet toegestaan.

Deze voorwaarden kunnen op elk moment en zonder kennisgeving vooraf worden gewijzigd.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast