Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Het nieuwste topmodel in de Stromer-vloot.
allesstroomt
Expert
Expert
Berichten: 297
Lid geworden op: 15 jul 2017, 23:26
Locatie: Belgisch Limburg

Re: Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Bericht door allesstroomt » 19 okt 2018, 23:30

jve, oh dat is toch bijzonder. Misschien altijd in hoogste versnelling? En wat zijn je TMM-waardes?

jve66816
Expert | Forum Supporter
Expert | Forum Supporter
Berichten: 160
Lid geworden op: 30 apr 2018, 11:45
Locatie: Kalmthout, Antwerpen - B

Re: Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Bericht door jve66816 » 21 okt 2018, 19:28

Het lukt in meerdere versnelling (maar dan veel minder lang :lol: )
TMM zit rond de 1.010
ST5 - BodyFloat/Spurcycle - Home-Scheldelaan 30km - rijder :cool2:

Gebruikersavatar
Krid
Expert
Expert
Berichten: 120
Lid geworden op: 02 aug 2018, 08:23
Locatie: Antwerpen

Re: Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Bericht door Krid » 21 okt 2018, 20:28

allesstroomt schreef:
19 okt 2018, 23:30
wat zijn je TMM-waardes?
Wat zijn TMM-waardes, en waar kan je die aflezen?
Je pense, donc je suis (René Descartes)
Et alors? (François Mitterand)
To be or not to be (William Shakespeare)
Do be do be do (Frank Sinatra)

Barry
Expert | Forum Supporter
Expert | Forum Supporter
Berichten: 161
Lid geworden op: 22 jun 2018, 19:26
Locatie: Amersfoort

Re: Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Bericht door Barry » 21 okt 2018, 20:53

Krid schreef:
21 okt 2018, 20:28

Wat zijn TMM-waardes, en waar kan je die aflezen?
Zie eerder in deze thread:
In het service-menu van de OMNI. Druk op de knop onder de OMNI, houdt de rechter remhendel vast en druk dan op menu en houdt die 2 tellen vast waarna je de remhendel loslaat. Je komt nu in het menu met als extra het servce-menu. Daar kies je Sensors.
Ik krijg van Sinterklaas een ST5 :bp:

pleeyer_wan
Pro
Pro
Berichten: 64
Lid geworden op: 04 sep 2018, 13:01
Locatie: Schulen, België

Re: Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Bericht door pleeyer_wan » 24 okt 2018, 22:10

Gisteren weeral lekke band... Deze keer zelf geplakt! Ging best simpel met de tip om de band in de midden gleuf te drukken voor net dat beetje meer speling. Merci hiervoor!

Zwaarste werk was om die band terug op aanvaardbare druk te zetten! 1,5 bar erin gepompt met kleine pompje... En dan kon ik toch tot thuis fietsen.

Hopelijk heb ik nu alle nagels wel gehad! :bu:
Time you enjoy wasting, isn't wasted time.
St5 rider! :dwarf:

Daniel1975
Veteraan
Veteraan
Berichten: 513
Lid geworden op: 25 mei 2017, 20:11

Re: Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Bericht door Daniel1975 » 25 okt 2018, 02:17

Gewoon een CO2 patroon meenemen.
https://hollandbikeshop.com/fietspompen/co2-fietspomp/
En dan 25gr patronen erbij kopen, dat is voldoende voor een grote 27.5/29” band.
Dan hoef je handpompje alleen te gebruiken om de band er netjes op te leggen. De rest is dan kwestie van 5sec. Werkt perfect. Je zult wel zien dat je band de dagen erna langzaam leeg loopt, want deze CO2 gaat door butyl heen. Thuis met fietspomp even “echte lucht” erin.
Deze dingen passen voor zover ik weet alleen op frans ventiel, dus de ST5 rijders hebbem geluk.
Of het op een autoventiel icm een adapter ook werkt weet ik niet, nog nooit geprobeerd.
(Iemand die een goede adapter weet?)

Gebruikersavatar
Free2be
Expert
Expert
Berichten: 275
Lid geworden op: 26 aug 2018, 10:58
Locatie: Hasselt

Re: Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Bericht door Free2be » 25 okt 2018, 06:57

Er zijn verloopstukjes te vinden voor dit probleem:`https://hollandbikeshop.com/fietsbanden ... op-nippel/
ST3 LE gewoon omdat het kan, vrije tijd en werk combinatie.

pleeyer_wan
Pro
Pro
Berichten: 64
Lid geworden op: 04 sep 2018, 13:01
Locatie: Schulen, België

Re: Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Bericht door pleeyer_wan » 25 okt 2018, 08:41

Bedankt voor de tip!
Time you enjoy wasting, isn't wasted time.
St5 rider! :dwarf:

Daniel1975
Veteraan
Veteraan
Berichten: 513
Lid geworden op: 25 mei 2017, 20:11

Re: Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Bericht door Daniel1975 » 25 okt 2018, 12:40

Free2be schreef:
25 okt 2018, 06:57
Er zijn verloopstukjes te vinden voor dit probleem:`https://hollandbikeshop.com/fietsbanden ... op-nippel/
Klopt, maar mijn ervaring is dat die patroon-kop vrij ver over het ventiel schuift. Dus ben niet 100% zeker dat elk verloopje werkt.
Ik probeer zelf mijn ST3 op frans ventiel te laten afleveren, anders ga ik wel even stoeien en testen met adapters.

Lotte
Pro
Pro
Berichten: 78
Lid geworden op: 21 sep 2018, 20:37
Locatie: ieper West - Vlaanderen Belgie

Re: Eerste ervaringen met de Stromer ST5

Bericht door Lotte » 25 okt 2018, 21:49

waarom dan niet gewoon het modelletje van pro micro,en enkele losse vulbusjes,voor 15,95 kan je je toch geen bult vallen hé,geshikt voor twee types zelfs,ga ik bestellen voor mezelf.
in blijde verwachting van St3 cool white L

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast