Past een accu van een ST1 (model 2011-2017) in een ST1 X?

Het beste van twee werelden: een cross-over tussen de ST1 en de ST2.
Plaats reactie
ppeter
Runner-up
Runner-up
Berichten: 20
Lid geworden op: 02 dec 2017, 15:32

Past een accu van een ST1 (model 2011-2017) in een ST1 X?

Bericht door ppeter » 09 jul 2018, 08:03

ik heb een x, en kan nu als extra een accu van een st1 kopen.
past deze in de st1x?

Gebruikersavatar
Henry
Expert
Expert
Berichten: 264
Lid geworden op: 30 jul 2017, 11:22
Locatie: Almere

Re: past een accu van een st1 in een st1x

Bericht door Henry » 09 jul 2018, 08:15

Volgens mij is de vorm van de accu anders.

Martin
Expert
Expert
Berichten: 154
Lid geworden op: 28 mei 2017, 10:54
Locatie: Hengelo(O)

Re: past een accu van een st1 in een st1x

Bericht door Martin » 09 jul 2018, 08:37

accu ST1
Afbeelding


accu ST1X
Afbeelding


Gaat niet passen helaas.

Gebruikersavatar
Golvas
Veteraan | Forum Supporter
Veteraan | Forum Supporter
Berichten: 511
Lid geworden op: 31 mar 2018, 10:17
Locatie: BE

Re: past een accu van een st1 in een st1x

Bericht door Golvas » 09 jul 2018, 08:39

Accu's die wel compatibel zijn met jouw ST1x zijn de accu's van een ST1x, van een ST2 en van een ST2s.
Stromer ST2 2018 - Sport 20" - Matt Black - 983 Wh

Gebruikersavatar
Stromeur
Admin | Forum Supporter
Admin | Forum Supporter
Berichten: 5479
Lid geworden op: 15 mei 2017, 20:18
Locatie: Harlingen

Re: Past een accu van een ST1 in een ST1 X?

Bericht door Stromeur » 09 jul 2018, 08:55

ppeter schreef:
09 jul 2018, 08:03
ik heb een x, en kan nu als extra een accu van een st1 kopen.
past deze in de st1x?
Neen.
Stromer rijder sinds maart 2017 (ST2 S) en beheerder van dit forum | Doneren t.b.v. het forum? Graag! Klik hier of stuur me een PM.

Tony Mb
Veteraan | Forum Supporter
Veteraan | Forum Supporter
Berichten: 650
Lid geworden op: 25 jun 2017, 00:09
Locatie: Antwerpen

Re: Past een accu van een ST1 (model 2011-2017) in een ST1 X?

Bericht door Tony Mb » 09 jul 2018, 12:24

Voor als je toch mocht twijfelen.
Neen, zelfs al zou je ze er in krijgen, de spanning is anders ik dacht iets van 36V voor de ST1.
Laatst gewijzigd door Tony Mb op 09 jul 2018, 18:56, 1 keer totaal gewijzigd.
ST1 Step Through, 2017, zwart, 7250Km... and counting

ppeter
Runner-up
Runner-up
Berichten: 20
Lid geworden op: 02 dec 2017, 15:32

Re: Past een accu van een ST1 (model 2011-2017) in een ST1 X?

Bericht door ppeter » 09 jul 2018, 16:38

ok. dank voor de antwoorden.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast